Támop 3.1.4.C pályázat


Olvassák el a támogatói döntés eredményét!

Az elnyert projektben tervezett programokról itt olvashat.

Befejezett programjaink (folyamatosan bővül)1. Erdei iskola

a. A szakmai beszámolót itt olvashatja el.
b. A kirándulásról készült képek
c. Diákjaink írták.....

2. Konfliktus és stressz továbbképzés

a. Íme a tanfolyamról készült beszámoló!
b. A jó hangulatot bizonyítják az alábbi képek!

3. Egészségnevelés - továbbképzés

a. A tanfolyam rövid leírása
b. Az itt készült képek

4.Természet közeli Sporttábor (tájfu tábor)program

a. Augusztus 10-től 14-ig Bakonybélen táboroztak tanulóink. készültünk, azaz volt tervezett program, melyet itt olvashatnak el! Hogy mi valósult meg belőle, azt ide klikkelve tudhatják meg!
b. Szinte valamennyi Uniós pályázat egyik alapkövetelménye a megvalósult programok képekkel való dokumentálása. Tessék megtekinteni a táborról készített képeket! Csak gyönyörködni lehet az erőtől kicsattanó, közel 40 fokban sportoló tanulóinkban! (A rutinosak azért néha hűtötték magukat!!!)
c. Egy diákunk levelét elcsíptük. Itt olvashatják!

5. Nyelvi tábor

a. Augusztus 24-28-ig a projekt keretein belül nyelvi táborra került sor. A németes csapat Helbert Anita, az angolosok Deák Annamária tanárnők vezetése alatt fejeszthették nyelvi tudásukat. A programok lebonyolításában Pintér Zsuzsa és Baloghné Paréj Ildi tanárnők is kivették részüket. Mivel jómagam is az iskolában tartózkodtam, e sorok írójaként elmondhatom (EG), hogy a két csapat nagyon jól érezte magát. Mégegyszer megköszönöm az angol almás pitét, amit a gyerekek készítettek. Az angolos beszámolóról itt, a németesről ide klikkelve szerezhet tudomást.
b. Szerintem az előző programok ismertetése alapján mindenki tudja, mi következik most. Igen, a táborról készült képek.
c. Végül 2 nyolcadikos és egy negyedikes kisdiák élménybeszámolóját olvashatják!

6. Továbbképzés


A pályázat égisze alatt a nyári szünet folyamán pedagógusunk Greinerné Ábrahám Erzsébet, Zsóka néni sikeresen elvégezte "Az erkölcstan tantárgy tanításának elméleti és módszertani ismeretei a köznevelési intézmények 5-8. évfolyamán" című 60 órás tanfolyamot.

7. Családi nap

Az új tanévben is maradtak programok, amelyek közül elsőként szeptember 19-én a családi nap került lebonyolításra. A váltakozó időjárás sem szegte kedvét a programon résztvevő 30 gyermeknek és 20 felnőtt szülőnek. Bárányné Nagy Katalin, mindenki Kati nénije szervezte és tartotta kézben a programot. A beszámolóját ide klikkelve olvashatja el.
Segítőtársai Zámbó tanár úr és Greinerné Ábrahám Erzsébet tanárnő volt. Attila bácsi a nap folyamán több helyszínen mozgatta meg a gyermekeket és a szülőket, míg Zsóka néni a képzőművészeti teremben "koptatta" az ecseteket a gyermekek és (milyen meglepő) anyukák hathatós közreműködésével. Zsóka néni beszámolóját a kavicsfestés rejtelmeiről itt olvashatja.
2. Nem maradhatnak el a már megszokott képek sem. Kattintson ide a galéria megnyitásához, és nézegesse a Családi napon készült képeket!

8. Nyelvi vetélkedő

1. A projekt utolsó programjaként szeptember 21-én a délutáni órákban került sor a nyelvi vetélkedőre. Mind a szervezést, mind a lebonyolítást Helbert Anita tanárnőnek köszönheti a 60 versenyző gyermek. (Mint e sorok írója, egyben projektasszisztens zárójelben megjegyzem: hasonlóan az eddigi programokhoz Anita tanárnőnek is segítséget nyújtottam a kötelező uniós dokumentum elkészítésében. Bátran állítom, hogy férje is alaposan kivette a részét a vetélkedő sikeres lebonyolításában. Sok nyomtatástól fénymásolástól, laminálástól mentette meg iskolánkat. Köszönjük, Stefan!) A programról itt olvashat!
2. Itt sem maradhatnak el a vetélkedőről és a másnapi eredményhirdetésről szóló képek.

9. Eszközlista[/szin

A pályázathoz kapcsolódó örvendetes hír, hogy folyamatosan érkeznek a projekthez kapcsolható eszközeink. Íme a lista:
2 db ACER oktatói laptop EPSOM projektorokkal
9 db ACER tanulói laptop
1 db NIKON digitális fényképezőgép
1 db PANASONIC videokamera
3 db fekete és 1 garnitúra színes toner a
Konica Magicolor nyomtatóhoz
4 db toner a Brother lézernyomtatóhoz


Készítette: EG
 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés