Egészséghét 2015.

Iskolánk, a kerékteleki Gárdonyi Géza Általános Iskola március 23-27. között egészséghetet tartott, melynek programjai között hétfőn osztályonként, az egészség megőrzésére felhívó plakátkészítő versenyt, keddi napon az iskolát, polgármester urakat és a falu lakóit is megmozgató közös futást tartottunk Kerékteleki és Bársonyos között, mellyel a két falu összetartozását is erősítettük. A lelkes futókat a bársonyosi faluház előtt fogadták frissítővel.
Szerdán zöldség,- és gyümölcssalátákat készítettünk, mellyel a gyermekeket rávezettük az egészséges táplálkozásra, ugyanakkor a témához kapcsolódó kvízverseny is folyt az osztályok között. Az elkészült salátákat közösen megkóstoltuk, majd a napot – a gyerekek nagy örömére - Tanár-Diák Focikupával zártuk.
Csütörtökön védőnői előadásokat hallgattunk, ahol a gyerekek választ kaphattak a bennük felmerülő kérdésekre is.
A hét folyamán a Happy-hét program résztvevőiként a vízfogyasztást is népszerűsítettük tanulságos prezentációkkal, játékokkal.
Pénteken túrázni voltunk, külön az alsó és a felső évfolyamokkal. A kisebbek Keréktelekiről Bársonyos-Öreghegy határáig és a hegygerincen vissza, a nagyobbak Vinyéről indulva a Cuha-völgyben, Porvacsesznekig élvezhették a szabad levegőt és a természet szépségét.
Az eseményekről készült fotókat itt tekinthetik meg. 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés