Osztálykirándulások 2024.

2024. június 13. 6. osztály

Osztálykiránduláson a 6. osztály
Budapesten látogattuk meg a Természettudományi Múzeumot, majd átsétáltunk a Füvészkertbe. Szép időben töltöttük az egész napot. Jóleső fáradtsággal indultunk haza.

Fotók!

2024.június 13. 7. osztály


A 7. osztály tanulói ma a kislődi Sobri Jóska kalandparkban töltöttek el egy kellemes napot. Bár a Nap ritkán bújt elő a felhők közül, mégis jó hangulatban telt az osztálykirándulás.

Fotók!


2024.07.12. 8. osztály


A mai napon Budapestre utaztunk osztályfőnökünk, Bene László és Nagyné Farkas Marianna kíséretében. A napot az újbudai Cyberjump trambulinparkban kezdtük, alaposan megdolgoztattuk az izmainkat. Utána a budai várat néztük meg. Láthattuk az ott folyó felújítási munkálatokat és az épületegyüttes megújulását. A tartalmas program után jóleső fáradtsággal érkeztünk haza.

Fotók!

2024.07.10. 3. évfolyam

Június 10. napján a szakadó eső ellenére fantasztikus napot töltött a 3.évfolyam Mosonmagyaróváron a Futura Élményközpontban. A 4 órás programsorozat során rengeteg ismeretre tehettek szert a gyerekek az univerzumról és a négy őselemről. Élményekben gazdagon indult a kiscsapat haza erről a közös kirándulásról is!

Fotók!


2024. június 7. 1. évfolyam

Az első osztályosok június 7. napján, pénteken Tatára látogattak. A Malomkertben megismerkedtünk az őrlés folyamatával, majd szuper délelőttöt töltöttünk a vízijátszótéren. Kisvonattal városnézésre indultunk, fagyiztunk, sétáltunk a tóparton. Élményekkel telve értünk haza.

Fotók!


2024.05.30. 2. osztály

A mai napon a 2. osztályosok Budapest felé vették útjukat, ahol izgalmakban nem volt hiány. 5D moziban hullámvasúton száguldoztak és győzték le az akadályokat , majd a Tükörlabirintusból igyekeztek kitalálni és teljesíteni a kihívásokat . A Tropicarium élővilágát is nagy örömmel és sok rácsodálkozással szemlélték. Nagy kedvencek voltak a fejük felett úszó cápák és a szelíd, simogatható ráják. Végül mindenki vásárfiával térhetett haza és boldogan élték újra gondolatban ezt az élményekkel teli napot.

Fotók!


2024. április 22. 5. osztály

Kirándulás Bakonybélen és Zircen.
Az ötödik osztály részvételével Bakonybélen, hazánk első számú csillagászati és űrkutatási ismeretterjesztő központjában a Pannon Csillagdában jártunk.
Megismerkedtünk a csillagászat történetével a kezdetektől napjainkig. Láthattuk a korabeli távcsöveket, Galiliei felfedezéseit, a tengerészek csillagászati navigációját, láthattunk valódi meteoritot. Bepillantást nyertünk a Holdraszállás és a Mars expedíciókba, szemügyre vettünk egy élethű Mars űrszondát, igazi szkafandert, pilótaülést.
A csillagda obszervatóriumában a négy különleges távcső közül a H-alfa naptávcsővel ismerkedtünk meg, melyben napfoltokat, napkitöréseket figyelhettünk meg. Az élményeket a planetáriumban egy kozmikus űrutazásban fokoztuk.

Hazafelé, Zircen megállva a Bakonyi Természettudományi Múzeumban a Bakony természeti kincseivel, élővilágával ismerkedtünk meg. A hűvös idő ellenére kellemes sétát tettünk az arborétum különleges növényi között.

Kellemesen elfáradva a kora esti órákban, élményekkel és sok tudással gazdagodva értünk haza.

Fotók!


 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés