Büszkeségeink 2022-23. tanévben

Az idei versenyeken való részvételeket és eredményeket kronológiai sorrendben közlöm, 2022. szeptember hónaptól kezdve.

A „HEBE Országos Anyanyelvi Projektversenyen” 8. osztályos tanulóink Bergendi Emma, Csonka Nóra és Mészáros Nóra II. helyezést értek el a 2021/2022. tanévben. A jutalmak nyáron érkeztek, ezért a mai napon vehették át azokat.

Szabó Csenge és Horváth Ármin 6. osztályos diákjainknak az „Olvasni jó!” országos olvasóversenyen kategóriájukban bekerültek a legjobb 10-be! A megmérettetésen minden nevező diákunk szép eredményt ért el.

Prózában és sportban is ügyeskedtek tanítványaink. Ligeti Fruzsina 4. osztályos tanuló 3. helyezést ért el a Bakonyszombathelyen megrendezett mesemondóversenyen.


Vívónk közül a Pilis Kupán Kovács Leila, 5. osztályos tanuló egyéniben I. helyezést ért el. A „Törpici Lány” csapata, Kovács Leila, Ligeti Fruzsina és Volf Anna szintén első helyen végzett. A fiúknál Borsos Ádám csapatversenyben II. helyezést ért el.

4 tanulónkat díjazták a kisbéri Családsegítő által szervezett "Így látom a magam szigetét" című rajzpályázatán. A rajzoknál a kreativitást, az egyediséget, a saját ötletet és a látásmódot értékelték.
Eredmények:
3. osztály:
Vida Abigél Különdíj
Szloboda Blanka Különdíj
Neuhauser Ferenc 7. hely
Zsédely Hanna Különdíj
4. osztály:
Ligeti Fruzsina 1. hely
Cser Hanga 2. hely
Molnár Csaba 5. hely
Körmendi Hanna Különdíj
2. b osztály:
Lakner Zselyke 3. hely
Huszár Boldizsár 4. hely
Janó Noémi Különdíj
5. osztály:
Borsos Ádám 6. hely
Volf Anna 7. hely
Simon Boglárka 8. hely

Felkészítő tanárok: Sinigláné Gurumlai Piroska, Horváth Cintia, Helbert Anita, Pintér Zsuzsanna. Szívből gratulálunk!

Idén bronzérmet hozott a körzeti Mikulás-kupa legidősebb focistáinknak. Színvonalas mérkőzések során alakult ki ez a végeredmény. Külön öröm számunkra, hogy Takács Dániel személyében mi adtuk a torna legjobb kapusát.

2. b osztályos tanulóink közül 3 tanuló, Janó Noémi, Huszár Boldizsár és Horváth Balázs képviselte iskolánkat a győri Apor Vilmos Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola szervezésében megrendezett regionális versenyen. Az iskolai forduló után Janó Noémi a megyei döntőn is nagyon szépen szerepelt, ahol az előkelő II. helyet szerezte meg, 1 ponttal lemaradva a győztestől. Felkészítő pedagógus: Lovasi Péterné

Blahó Léna 4. osztályos tanulónk 2. helyezést ért el a Császáron megrendezett Olvasás-Ggratulálunk, Léna!
Felkészítő pedagógus: Sinigláné Gurumlai Piroska

Kilenc általános iskola és három óvoda fogadta el meghívásunkat és nevezett 79 diákot és óvodást iskolánk névadójáról Jászai Mariról elnevezett mese- és prózamondó versenyünkre. Köszönjük a részvételt! Jövőre is várunk benneteket szeretettel!
A tartalmas és izgalmas délutánon itt látható a sikeres diákjaink névsora
1.osztály
2. helyezett: Kendi Sára Emma
2. osztály
2. helyezett: Nagy Timona
3. helyezett: Janó Noémi
3. osztály
3. helyezett: Pardi Eliza
5. osztály
3. helyezett: Geczinger Kitti
6. osztály
2. helyezett: Rostás Viktor
7-8. osztály
2. helyezett: Szabó Lilla 7. o.
Szívből gratulálunk a szép eredményekhez!

A Bendegúz nyelvÉSZ anyanyelvi tanulmányi verseny megyei fordulóján szép számmal képviselték iskolánkat tanulóink! Szabó Lilla, Szécsényi Tímea, Hoffer Janka, Krausz Lara, Vithalm Nándor, Kocsis Kinga, Markovics Sára, Janó Noémi, Léránt Anna és Vithalm Emma. Kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet: Szécsényi Tímea és Vithalm Emma megyei 2. helyezésével, Szabó Lilla és Léránt Anna 7. helyezésével! Gratulálunk Nekik!

Március 10-én tartották a három fordulós Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulójának ünnepélyes eredményhirdetését Tatán, a Kőkuti Általános Iskolában. A verseny iskolai fordulójából 10 tanulónk jutott a döntőbe, ahol a több száz gyermek versenyzett 2. osztálytól a 12. évfolyamig. Igazán szépen teljesítettek döntőseink, így még a megyei legeredményesebb általános iskolai címet is kiérdemeltük.
Díjazott versenyzőink:
Szécsényi Tímea 7. osztályos tanuló 3 hely, amely eredménnyel Timi az országos döntőbe jutott.
Léránt Anna Eszter 2. osztályos tanuló 12. hely
Csonka Balázs 8. osztályos tanuló a 15. hely

További döntőseink
Janó Noémi Zsófia 2.b; Geczinger Tamás 3. Kovács Anna Csenge és Krausz Lara 4., Geczinger Kitti és Petőcz Dániel 5., Szabó Lilla 7.osztályos diákok.
Felkészítő tanárok: Kakula Zsoltné, Szakál Henriett, Lovasi Péterné, Sinigláné Gurumlai Piroska, Méhesné György Ildikó Garas Mariann
Büszkék vagyunk rátok!

Iskolánk három tanulója, Szécsényi Tímea és Zsédely Anna 7. osztályos, valamint Willisits Leila 8. osztályos tanuló az előkelő 2. helyen végzett csapatban, az Egyházmegyei Hittanversenyen. Felkészítő hitoktató: Samuné Kiss Boglárka Nagyon ügyesek voltatok

A Bendegúz Akadémia által szervezett matekversenyen bizonyíthattak alsós diákjaink. Három tanuló jutott a megyei döntőbe, ahol a következő szép eredmények születtek:
A 2. évfolyamban Léránt Anna 6. helyen, Huszár Boldizsár a 15. helyen Janó Noémi 8. helyen,végzett. Felkészítő pedagógusok: Lovasi Péterné és Szakál Henriett

VIDÉKBAJNOK csapat!
Nagyon büszkék vagyunk a párbajtőröző Kovács Leila, Ligeti Fruzsina és Volf Anna TÖRPI vidékbajnok tanulóinkra! Magyarország egyéni TÖRPI vidékbajnoka Kovács Leila lett, Volf Anna egyéni 7. helyen végzett!!

Eredményesen szerepeltek tanulóink a Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola által rendezett szavalóversenyen.
Tatai Ádám 2. a osztályos tanuló II. helyezést ért el. Lengyel Blanka 5. osztályos tanuló szintén a II. helyen végzett. Felkészítők: Tavaszi Piroska és Árvainé Riklik Erzsébet


Első alkalommal megrendezett német nyelvi versenyünkön sikeresen szerepeltek iskolának tanulói. Bergendi Emma és Rezi Ákos 8., Szabó Lilla és Szécsényi Tímea 7. osztályos tanulóink csapatversenyben az előkelő 1. helyet érték el holtversenyben a kisbéri Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóival.

Az 51. felmenő rendszerű Országos Elsősegélynyújtó verseny Kisbéri területi fordulójában iskolánk tanulói a II. helyen végeztek a tárkányi csapat mögött. Köszönjük Tóth Eszter mentőtiszt munkáját, aki az ászári gyerekek felkészítését végezte. Csapatunk tagjai: Forgács Jázmin, Bergendi Emma, Willisits Leila, Csonka Balázs és Határ Gergő 8. osztályos tanulók voltak.

Geczinger Kitti
5. osztályos tanulónk országos IV. helyezést ért el az Országos Honismereti
Tanulmányi Versenyen. Teljesítményével Komárom-Esztergom vármegyén belül az előkelő
II. helyezést is megszerezte . A 2022/2023. tanévben IX. alkalommal hirdették meg a
versenyt, melynek célja a hazaszeretet gondolatának fejlesztése és a magyar értékek
ismeretének bővítése. A négy feladatlap kitöltése interneten keresztül történt, összesen 60
pontot lehetett szerezni. Felkészítő tanár: Bene László. Gratulálunk a szép eredményhez!

Óriási siker a diákolimpián: A 2023-as Vívás párbajtőr lány II-es korcsoportban az Ászári Jászai Mari Általános Iskola csapat tanulói, Kovács Leila, Ligeti Fruzsina és Volf Anna a dobogó legfelső fokára állhatott fel. GRATULÁLUNK!

TUDÁSBAJNOKSÁG 2023
Szécsényi Tímea 7. osztályos tanuló a Bendegúz Akadémia által szervezett TUDÁSBAJNOKSÁGON matematikából és magyar nyelvből is I. helyezést ért el a Vármegyei döntőn. A szép eredménnyel Timi az ORSZÁGOS DÖNTŐBE jutott. Szívből gratulálunk! Sok sikert a döntőhöz! Felkészítő tanárai:
Deák Annamária és Garas Mariann

A Komárom-Esztergom Vármegye "Ifjú fizikus" versenyen a 7. és 8. osztályos kategóriában is az Ászári Jászai Mari Általános Iskola tanulói álltak a dobogó legfelső fokán. A 88 induló közül évfolyamonként 20-20 versenyzőt hívtak be Tatán megrendezett döntőbe. A 8. osztályból CSONKA BALÁZS, míg a 7. osztályos kategóriában SZÉCSÉNYI TÍMEA az első helyen végzett. Ebben a kategóriában Szabó Lilla is szép pontszámmal teljesített.
Büszkék vagyunk ügyes tanulóinkra! A szorgalmas diákokat az egész éves felkészülésben Garas Mariann tanárnő segítette.

ORSZÁGOS DÖNTŐ TUDÁSBAJNOKSÁG: A tudás, ügyesség és bátorság próbája.
Szécsényi Tímea 7. osztályos tanulónk matematikából országos I. helyen, magyar nyelvből pedig a 7. helyen végzett a Bendegúz Akadémia Által szervezett Tudásbajnokság országos döntőjén, ami Szegeden került megrendezésre.
Felkészítői: Garas Mariann és Deák Annamária 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés