Büszkeségeink 2020-21. tanév

Versenyeredményeink

A kialakult vírushelyzet ellenére az idei tanévben is több tanulmányi, illetve sportversenyen képviselték tanulóink az iskolát. Eredményeikről az alábbiakban olvashatnak.

Szeptemberben Kálmán Anna7. o. tanulónk 1. helyezést ért el a Kaán Károly Országos és Természetismereti Verseny megyei fordulóján, ő képviselte megyénket az országos versenyen, ahol szép eredményt ért el. Szloboda Dorka ugyanezen a versenyen a megyei 4. helyezést érte el. Itt láthatók a lányok.
Felkészítő tanáruk: Erdősi Gáborné

A HEBE kft német nyelvű levelező versenyén az 5. osztályos iskolai csapatunk: Ádám Ramóna, Szabó Lilla, Szécsényi Tímea, Varga Leonóra az első helyen végeztek. Felkészítő tanáruk: Helbert Anita

A Matekász Bendegúz Akadémia levelező versenyén iskolánkból szép számmal vettek részt diákok, és többen bejutottak a megyei fordulóba. Itt Gregorics Lili, 3. osztályos tanuló 2. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Hullámné Sarus Mónika

A Bendegúz Akadémia Nyelvész versenyén is sokan képviselték iskolánkat. A 2. osztályból Blahó Léna, Kovács Anna Csenge, Krausz Lara 3. osztályból Gregorics Lili, és az 5.osztályból Szabó Lilla és Szécsényi Tímea jutottak be a megyei döntőbe, ahol Blahó Léna 5. Szécsényi Tímea 1. helyezést ért el. Timi képviselte megyénket az országos döntőben, ahol nagy örömünkre az első helyezést érte el. Felkészítő tanáraik: Sinigláné Gurumlai Piroska, és Pintér Zsuzsanna voltak

Az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen Szécsényi Tímea 1. helyezést ért el, Nagy Bence és Nagy Noémi Napsugár a 12. és 13 helyen végeztek. Felkészítő tanáruk osztályfőnökük, Bene László volt. Ők láthatók a képen.

Szécsényi Tímea neve már sokszor elhangzott, hiszen rengeteg versenyen vett részt, ahol szinte mindent megnyert. Timi első lett a Kalmár László Matematika Verseny megyei döntőjében, megnyerte a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóját is, amely eredménnyel az országos döntőbe jutott. A Tudásbajnokság Bendegúz Akadémia megyei fordulóján 1. helyezést ért el matematikából, és magyar nyelvből egyaránt, történelemből a 3.helyezést érte el. Felkészítő tanára matematikából Pekár Zsolt, magyar nyelvből Pintér Zsuzsanna, történelemből Bene László volt.

Balázs Dóra Samuella és Vida Johanna képviselték iskolánkat a megyei Ifjú Fizikus Versenyen, ahol a lányok a 6. és a 7. helyen végeztek. Felkészítő tanáruk Garas Mariann.

A klímaváltozás című térségi rajzpályázaton Tóth Zalán 4 osztályos tanulónk 2. és Volf Anna 3. osztályos tanulónk a 3.helyezést érte el. Felkészítő tanáruk: Hullámné Sarus Mónika és Tavaszi Piroska voltak.

Iskolai alapműveletes matematika versenyen 84 tanulónk vett részt:

5. osztályban első helyezést ért el Szécsényi Tímea, Nagy Bence második Sulyok Marcell, Riez Réka, és Balom Zita a harmadik helyen végeztek.

6. osztályban Csonka Balázs állt a dobogó tetejére, Vida Julianna a második, Csonka Nóra a harmadik helyen végzett.

7. osztályban Bata Bálint lett az első, Molnár Gábor a második, Szarvas Noel a harmadik helyezést érte el.

8. osztályban Varga Dorka Rebeka első, Vida Johanna második, Kovács András a harmadik helyen végzett.
A versenyt szervezte Garas Mariann
Felkészítő tanárok: Pekár Zsolt, Kakula Zsoltné és Káplár Julianna

Az év tanulója-díjat a 2021/2021-es tanévben Szécsényi Tímea 5. osztályos tanuló kapta kiváló teljesítményéért.

A sport területén is szépen teljesítettek diákjaink.

Bata Bálint, 7.a osztályos tanuló 1. helyezést ért el a megyei tájfutó versenyen, az Országos Tájfutó Csapatbajnokságon ezüstérmes lett.

Az U16-os labdarúgócsapat tagjára, Polgár Patrikra is büszkék lehetünk, hiszen a labdarúgásban óriási sikereket ért el, a megyei bajnokságon gólkirály címet nyert el 104 góljával. A képen a csapat tagjai láthatók!
Álló sor: Polgár Bence, Kiss Kevin, Polgár Patrik, Bogdán Ákos, Ősz Péter
Ülnek: Nyári Márk, Mocher Samu, Zséfár Márk

Ari Éva Olívia az U15-ös országos súlyemelő bajnokságon 1. helyezést ért el.

Szabó Lilla 5. osztályos tanuló a Magyar Vívószövetség országos bajnokságán csapatban a dobogó 3. helyére állhatott fel.

Méhes Dániel 7. b osztályos tanuló a IV: Balatonlellei Focikupán Gólkirály címet szerzett.
Gratulálunk a szép eredményekhez!

Az év sportolója-díjat a 2020/2021-es tanévben Bata Bálint 7.a. osztályos tanuló kapta.
 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés