Prózamondó 2018.

Február 23-án, pénteken tartottuk -a Jubileumi Jászai-napi ünnepségsorozat részeként beépítve- hagyományos Jászai Mari Mese- és Prózamondó versenyünket.

A versenyzőket ízlésesen díszített tantermek várták, melyekben a dobozos üditő mellett névre szóló emléklapokat találtak.

Igazgatónőnk köszöntötte a versenyzőket, és megnyitotta az ünnepi rendezvénysorozatot. Ezt követően iskolánk 8. osztályos tanulói Gábos Lilla, Horváth Melissza és Végh Laura rövid műsorukkal felidézték Jászai Mari életét, szemelvényeket olvastak fel naplójából.

Ezután elkezdődött a verseny. Öt korcsoportban mérték össze mesemondásukat a gyerekek. A szülők, felkészítők együtt izgulhattak a termekben a versenyzőkkel, akik, mint minden évben, ismét megnehezítették a zsűri munkáját kiváló teljesítményükkel. De a verseny azért verseny, mert dönteni kell a helyezésekről. Hosszabb-rövidebb tanakodás után megszülettek az eredmények, melyet elolvashat, ha ide klikkel.

A verseny után ismételten az aulában gyűltek össze a versenyzők, ahol ünnepélyes keretek között Intézményvezetőnk ismertette a verseny eredményeit, és átadta a jól megérdemelt jutalomkönyveket.

Gratulálunk a díjazottaknak!A versenyről készült fotókat szeretné látni? Ha igen, akkor klikk! 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés