Farsang 2017.

Február 10-én a hagyományokhoz híven megtartottuk iskolánkban a farsangi felvonulást és bált. 16 órakor a jelmezes felvonulással kezdtük a mulatságot.

Az alsó tagozatos tanulók sok szép és ötletes jelmezt öltöttek magukra. Természetesen az 1. osztályban a hercegnők voltak a legtöbben, de a magasabb osztályokban a szülők kreatív ötleteinek megvalósulásait láthattuk leginkább. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak a szülőknek, akik fáradtságot nem ismerve megálmodták és meg is alkották ezeket a szép jelmezeket. Az osztályok külön lettek értékelve, így minden osztály 1. helyezettje egy tortát kapott, a többiek kisebb-nagyobb csokoládéval lettek értékelve.

Eredmények:
1. osztály: 1. helyezett: Napraforgó és öntözőkanna: Kovács Vanessza és Kovács Anna, 2. helyezett: Ejtőernyős katona: Imre Csanád, 3. helyezett: Boszorkány: Szabó Lilla
2. osztály: 1. helyezett: Bohóc: Forgács Jázmin, 2. helyezett: Minecraft ember: Lukács Dominik, 3. helyezett: Mazsorett: Vida Julianna
3. osztály: 1. helyezett: Tűzhely: Volf Alexa, 2. helyezett: Hókirálynő: Kovács Kata, 3. helyezett: Kő-Papír-Olló: Bata Bálint, Méhes Gergő, Mocher Samu
4. osztály: 1. helyezett: Transformers: Túróczy Zalán, 2. helyezett: Pók: Kucin Petra, 3. helyezett: Pizzaszelet: Varga Dorka


A felső tagozatos tanulók sajnos nem mutattak nagy aktivitást a farsangi felvonuláshoz, éppen ezért dicséretes a 7. osztályos lányok igyekezete. Ők saját koreográfiával, maguk által díszített pólóban léptek fel egy táncos produkcióval. Természetesen az ő jutalmuk is egy torta volt.

A farsangi bál várva-várt része a Zsákbamacska és a Tombola. A zsákbamacska ajándékot rejtő zacskói rekordidő alatt fogytak el. Ebben a játékban 2 torta és 2 gyerekpezsgő volt a fődíj, amit nagy örömmel fedeztek fel zacskójukban a boldog nyertesek. A tombola sorsoláspkból a sok-sok nyeremény nagy örömöt okozott a nyerteseknek. A fődíj ebben az esetben is egy torta volt.

Mindkét játék nyereményeinek nagy részét a Kedves Szülők ajánlották fel, illetve küldték el a gyermekeikkel az iskolába. Köszönet érte.

A talpalávalót a 8. osztályos és tavaly elbúcsúzott volt tanulóink biztosították. Köszönet érte. A büfé is működött a szülők segítségével, a szendvicset és üdítőt biztosítva az éhes és szomjas gyerekek számára.

Külön elismerés a 2. osztályos szülőknek, akik aktív közreműködésükkel segítették farsangi bálunk sikeres és zökkenőmentes lebonyolítását.

Az eseményről készültek fotók!

Sinigláné Gurumlai Piroska
tanító
 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés