Karácsony 2016

Az utolsó 2016. évi tanítási napon az ünneplőbe öltözött tanulóink az iskolai karácsonyi ünnepély műsorát tekinthették meg. A műsort Mészárosné Fehér Gabriella, Pintér Zsuzsanna tanárnők állították össze, Greinerné Zsóka tanárnő gondoskodott a szereplők korhű ruháiról, a színpad és az aula díszítéséről. Tóth Gáborné zongorista növendékei is felléptek.

Az ünnepségről -nem kronológiai sorrendben- a következőket írhatom:

Vida Johanna és Julcsi, Haklics Hadasa, Bella Evelin, Végh Dorina és Csendes Lili, Gálos Luca és Komenda Virág, Lengyel Laura és Pénzes Anna fülbemászó karácsonyi dalokat játszottak nekünk zongorán.

Pénzes Anna, Vida Julcsi, Gálos Luca csodaszép szavalatokkal bizonyították, hogy nem csak a zongorához értenek. Wolf Bogi szintén a verselők között volt.

A műsor fő számát két jelenet alkotta. A 4. osztályosok György Rékával, a főszereplővel kiegészülve eljátszották a "Boris néni karácsonya" darabot. Az iskola színjátszó csoportja Fekete Vanessza narrátori közreműködésével, Kopjás Zsófi főszereplésével, a "Kis gyufaáruslány" megható történetét adta elő.

A műsor alatt több alkalommal szerepeltek énekkarosaink a már megszokott professzionális előadásukkal. Zárószámként a TNT "Fehér karácsony" című számát énekelte énekkarunk, kiegészülve iskolánk diákjaival és pedagógusaival.

Este a falukarácsonyon Zimonyi Gábor által felkészített furulyásaink is szerepelnek, valamint az EX-M zenekar is fellép kíséretként. Az esti hangulat valószínűleg még szebbé varázsolja a műsort.

Nagy-nagy gratula a felkészítő tanároknak és a szereplőknek!

Itt láthatók az eseményről készült képek!

Kedves Diákok!

Engedjétek meg, hogy e sorok írójaként tartalmas szünetet, sok-sok ajándékot, Kellemes karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánjak Nektek! Az idei év karácsonyi idézetével búcsúzok Tőletek!

„Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál,

ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután!

Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,

Békés Karácsonyt mindenkinek!”eg
 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés