Őszi eseményeink 2016.

Tisztelt Látogatóink!

Engedjék meg, hogy az utóbbi hónapok eseményeit csokorba szedve jelenítsük meg. Oka, hogy a weboldal kezdő lapja összeomlott, javítása még most is tart.
Szóval, az egészségnap óta a következők történtek:


1. Hulladékgyűjtés


Október elején ismét sikerült kettő konténer megtölteni papírral, kartonnal, valamint fémhulladékkal. A jó hangulatú eseményről itt láthatnak képeket!


2. Gyárlátogatás Esztergomban


Az eseményről a 8. osztályosok írtak!
Fényképek is készültek!

3. Október 23. - Nemzeti Ünnep

"Vérprofi" volt az idei megemlékezés. Végzős diákjaink szereplésével, az IT technikát pazarul kombinálva az előadással, nem beszélve az énekkarról...Deák Anna és Mészárosné Gabi néni vezetésével nagyon kitettek magukért tanítványaink! Pár képet közlünk az ünnepélyről!

4. TÁMOP 3.1.4/C pályázat fenntartása

Helbert Anita tanárnő koordinálásával, több időpontban és több helyszínen teljesítettük a fent nevezett pályázat fenntartásával kapcsolatos teendőinket. Kollégákat bevonva, a Márton-nap hagyományait felelevenítve, hozzá kapcsolódva, pazar programokon vettek részt tanulóink.
Magáról a történésekről itt olvashat!
A képek sem maradhatnak el!


5. Tájékozódási futás teremben


Az edzés jellegű tájékozódási futás fő motívuma a társtanulás volt- számolt be Betti tanárnő a programról, majd tovább folytatva szavait:
A felsőbb évesek párban illetve kiscsoportban futottak az alsós diákokkal, tanítgatva, magyarázva a térkép használatát, a tájékozódást. Láthatóan hatékonyan működött a módszer, mert az órák végére szinte minden alsós kisdiák megpróbálkozott az egyedüli térképolvasással. Sokan hibátlan köröket futottak.
Ugyanakkor az idősebb tanulók (MÉG A KEMÉNY MAG IS) is élvezettel tanították a kicsiket, láthatóan büszkék voltak kis tanítványaik sikerére.
Tanulságos, hasznos délelőttöt töltöttünk el ezen a sportnapon is! - fejezte be mondatait Betti tanárnő.

A képeket itt látja!
A lebonyolításban Vásárhelyi Tas, a CSIPA SE tagja fontso szerepet vállalt.


6. Halloween party


Jöttek, láttak, jól érezték magukat - ezt mindenesetre leírhatom a programon részt vevő tanulókról. Kovács Kinga DÖK felelős tanárnő felügyelete alatt szervezték meg az idei bulit tanítványaink.
A beszámoló is megérkezett, a képek itt vannak!

7. Rendhagyó Mikulás nap

Bárányné Kati néni gondolt egyet, és ez a gondolat nagyon "bejött". A már szokásossá vált iskolai Mikulás ünnep helyett osztályával és az első évfolyamosokkal, valamint három pedagógus kollégájával buszra szálltak, és meg sem álltak Győrig! Itt először a Vaskakas színház Mikulása fogadta vendégeit, majd az Ugri-parkban bátorságukat és ügyességüket próbára tehették tanulóink. A mai drága világban azt is megemlítem, hogy mindezt óriási kedvezménnyel!
Kati néni beszámolója megérkezett. A képek is!
Kati néni a napért "cserébe" megíratta a gyerekekkel életük első önálló fogalmazását. Szkenneltem párat, tessék elolvasni!

EG
 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés