Mozgalmas 2016. szeptember 30.

Iskolánk -az elmúlt évekhez hasonlóan- ebben az évben is részt vett a Magyar Diáksport napján. 2016-ban több európai ország iskolája is csatlakozott a mozgalomhoz, ezáltal 2016. szeptember 30-ától Európai Diáksport Napjává változott a mozgalom. Örülünk, hogy több tízezer európai iskolással teljesítette iskolánk minden diákja több-kevesebb sikerrel -természetesen alapos gimnasztika és bemelegítés után- a 2016 méter futótávot. A futás során az útvonalat a polgárőrség tagjai és a pedagógusaink biztosították. Köszönet munkájukért. Az eseményről készült fotók megtekintéséhez klikkeljen ide!

És még nem volt vége a mai napnak. A fanatikus Ho-hosok Betti néni, Ildi néni, Márti néni autójába pattanva átugrottak Keréktelekire, a már hagyományos horgászversenyre.
Ragyogó őszi napsütésben , gyönyörű környezetben zajlott a verseny a teleki horgásztónál. Köszönjük a helyi horgászegyesületnek, hogy a verseny megrendezését lehetővé tették!
A megmérettetés alatt a Kerékteleki iskola pedagógusai által elkészített zsíros kenyerek is elfogytak. Gyula bátyánk főtt csülökkel kedveskedett a felnőtt vendégeknek, e sorok írójaként elmondhatom, hogy valóságos gasztronómiai csoda volt. (Nálam 5 Michelin csillag).
A versenyen ebben az évben az ászári gyerekeknek kedvezett. A vándorkupát iskolánk horgászai óriási fölénnyel nyerték meg.
Pénzes Andris (Öcsi) I. helyet szerzett, Fekete Norbi a második helyen végzett.
Gratulálunk a nyerteseknek!
A versenyről fényképek is készültek, melyeket itt láthatnak! 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés