Prózamondó 2016.

Az idei tanévben is megrendezésre került iskolánk névadójának tiszteletére a mese- és prózamondó versenyünk, amelyet a színésznő születésnapján, február 24-én tartottunk.

Örömmel tapasztaltuk, hogy az előző évekhez képest szép számmal (65 fő) jelentkeztek versenyzők a környék iskoláiból, óvodáiból. Összesen 10 települést képviseltek az 5-14 év kor közötti versenyzők.

A tartalmas délután legizgalmasabb része az eredményhirdetés volt. A zsűrinek idén sem volt egyszerű feladata, hiszen jobbnál jobb előadásokat hallhattak a gyerekektől.

A nehéz feladat ellenére megszületett a döntés, az eredményekről itt olvashat!

Valamennyi tanulót, felkészítő tanárt köszönet illeti az elvégzett munkáért. Lehet, hogy közhelynek tűnik, de valóban elmondhatjuk, hogy ezen a versenyen mindenki nyertes volt.

Végül szeretnénk kiemelni egy intézményt, melynek tanulói valamennyi kategóriában kiváló eredményt nyújtottak. Ez az intézmény a Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium, Szakiskola és Általános Iskola Petőfi Sándor Általános Iskolája, mely a rendező iskola Díszoklevelében részesült. Gratulálunk!

A versenyről és az eredményhirdetésről készült képeket itt tekinthetik meg!

Végül még egy szlogen, amely a nyolcadik osztályosokon kívül valamennyi versenyzőre vonatkozik:

"Jövőre, veletek, ugyanitt"

 

<< Vissza

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés