Beiratkozás

I. Körzethatárokhoz tartozó információk!


II. Tankerületi HIRDETMÉNY!

III. Klikkeljen ide! Segítséget kap a fenti "HIRDETMÉNY"-ben található online elektronikus tanulói adatfeltöltéshez. Ne felejtse el, ezzel csak meggyorsítja a beiratkozás folyamatát. Kötelező a személyes megjelenés is!

IV. Felhívjuk szíves figyelmüket a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. tv. Nkt. 72. § (1a) bekezdésében foglaltakra:

„A szülő kötelezettsége, hogy a nevelési-oktatási intézménnyel óvodai vagy tanulói jogviszonyban álló, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, fokozott kockázatú allergiás betegséggel diagnosztizált gyermeke fokozott figyelmet igénylő egészségi állapotáról és a megteendő sürgősségi intézkedésekről
a) a beiratkozással egyidejűleg,
vagy
b) a diagnózis ismertté válását követően haladéktalanul
tájékoztassa a nevelési-oktatási intézményt, továbbá köteles gondoskodni arról, hogy az életmentő gyógyszert a gyermek, tanuló mindig tartsa magánál.”

V. Nagyon fontos, hogy a gyermekét egyedül nevelő szülő a "HIRDETMÉNY" szövegében található törvényes képviselet nyilatkozatot hozza magával!

VI. Etika/Hit- és Erkölcstan: Gyermeke számára választania kell a pedagógus által tartott Etika, vagy az egyház képviselője által tartott hittanóra között. Bővebb felvilágosításért klikkeljen ide!

VII. Közlemény a diákigazolvány igényléséről!


 

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés